IN DIT NUMMER:

  • Blog over ziekte als kans met aanbieding proefmiddag Gouden Heelcirkels
  • Van de redactie
  • Dank aan donateurs!
logo-nwe kleur

EN VERDER IN DIT NUMMER:

  • Marijke vertelt over haar aanstaande operatie
  • 2 lezingen op komst

Blog: Ziekte: boycot voor verdere ontwikkeling of kans om te helen?

LET OP: aan het eind van deze blog staat een aanbieding om mee te doen met 1 van de Gouden Heelcirkels van Eva Hoogendoorn. Deze vindt plaats op zondagmiddag 6 oktober. Er zijn nog een paar plekjes (het maximum aantal is 6). 

Heb je een lichamelijke of psychische klacht of een ziekte? En zou je daarvan af willen? Iedereen die lichamelijke, emotionele of psychische klachten heeft of te kampen heeft met een ziekte, stellen we weleens de vraag: 

Wil je er echt vanaf? Het eerste impulsieve antwoord is meestal – nogal logisch – “JA, natuurlijk!”

Maar … is dat werkelijk zo? Als je dieper in jezelf duikt, naar je drijfveren en onbewuste motieven, je daar bewust van wordt en er heel eerlijk over bent, dan zou je ook nog weleens andere dingen kunnen tegenkomen.

Je ziekte als identiteit. Als je al langere tijd een ziekte of klacht hebt, …[LEES VERDER]

Bij het Heelhuis Lent hebben wij de Gouden Heelcirkels ‘in het leven geroepen’, om je te helpen bij bepaalde vraagstukken. In een kleien, veilige groep van 4 tot 6 mensen, word je diepgaand geholpen om je belemmeringen aan te kijken en je kracht en talen -‘het goud in je’- naar boven te halen. Eva Hoogendoorn is degene die deze Cirkels gaat begeleiden.

Eva-Hoogendoorn-rotated

Eva is specialist in het Medicijnwiel dat de inheemse bevolking van Peru (wij noemen hen ten onrechte ‘indianen’) lang geleden al hebben ontwikkeld. Met die kennis en jouw geboortedatum in de hand kan ze het medicijnwiel tekenen en duiden. 

Eva geeft vervolgens een ‘reading’ op deze informatie, waardoor er allerlei puzzelstukjes over jouw patronen en belemmeringen voor je op hun plaats kunnen vallen en je daardoor stappen kunt gaan zetten die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. Hoe waardevol zou dat voor je kunnen zijn?

Op zondagmiddag 6 oktober is er nog plek voor een proefmiddag met Eva. Jouw investering voor deze middag is last minute € 39,00.

Gedurende een hele middag krijgen alle aanwezigen een persoonlijke reading, met zeer waardevolle informatie over jezelf, waar je heel veel aan kunt hebben. Niet alleen voor jezelf maar ook door getuige te zijn van de readingen van anderen kun je er ontzettend veel uithalen. Kortom: een zeer welbestede zondagmiddag, die 6e oktober!

Van de redactie

Het nieuwe seizoen is vliegend van start gegaan!

Eerst was er de uitverkochte lezing van Marije Berkelaar en haar partner Jimmy. Marije deelde voor de pauze haar verhaal als eerste pharma-vrije huisarts in Nederland. Ze was waarnemend hoofd van een antroposofische huisartsenpraktijk en moest iedere week honderden herhaalrecepten accorderen – zoals dat heet. Ze kreeg er steeds meer moeite mee dat er zoveel chemische medicijnen aan de patiënten werden en worden voorgeschreven – ze werd er letterlijk misselijk van. Ze wilde het anders en gooide het roer om. Ze benoemde zichzelf tot de eerste pharma-vrije huisarts en dát heeft ze geweten. 

Daarna volgde een periode van bedreigingen, ontslag en meer narigheid en gelukkig ook steun van diverse kanten. Uiteindelijk is Marije naar het buitenland gegaan en is ze begonnen mensen te helpen met hun klachten door middel van prachtige natuurlijke essentiële oliën.

Daarover hebben zij en Jimmy na de pauze veel verteld en ons laten ruiken en proeven van de diverse heerlijk ruikende oliën.

Al met al was het een leerzame en waardevolle avond met veel reuring en animo voor de natuurlijke producten.

Hier lees je wat Marga Canters schreef over de lezing van Marije:

“Wat een mooie en moedig mens is Marije. Niet de strijd aangaan met het reguliere circuit, maar er gewoon niet meer in meegaan… dat getuigt van lef. Dat je veel mensen mag bereiken in jouw missie Marije!!

En je tijdens een lezing kwetsbaar durven opstellen .. alleen maar respect.🙏” 

De week erna was het de beurt aan Erwin Zeydner: een heel andere lezing en een heel ander publiek ook, maar liefst 2/3e van de aanwezigen was nog nooit bi een lezing, georganiseerd door Het Heelhuis Lent, geweest en er waren veel mannen.

Superleuk, met een man als spreker helpt het wel om ook mannen binnen te krijgen.

20240919_205103
20240919_194822

Vóór de pauze droeg Erwin veel kennis over over de meridianen en hun functie en zijn therapie. Na de pauze plaatste hij het belang van deze natuurlijke therapie in de maatschappelijke context met ‘Big Pharma’, de invloed daarvan op de geneeskunde en op de corona periode met de coronaprikken.

 

Hier lees je wat Jeroen van Deelen over de lezing zei:

“Wat een prachtige verbindende avond… De tijd is rijp om samen de krachten, kennis, ervaringen te bundelen èn te verspreiden. 🍀🙏💚”

 

En hier de review van Jan van Rosmalen:

“Erg duidelijk en informatief. Wij waren onder de indruk! Veel ruimte voor vragen en een goede sfeer. Voor ons wat dat de eerste lezing en we vonden het erg interessant! Dank je wel daarvoor!!”

En zo waren er nog diverse andere reviews! Wij worden daar erg blij van.

Met het vrijwilligers-lezingenteam inspireren we elkaar, maar een compliment vanuit de zaal: dat is het mooiste dat we kunnen krijgen.

Dank aan de donateurs!

“Om de top te bereiken begin je met de eerste stap omhoog.”

Oftewel: “Om 1000km te lopen begin je met de eerste stappen.”

We hebben de donatieknop gevonden op Hipsy, de tool die we gebruiken voor de tickets. Nu dus ook voor donaties. Hoera! Inmiddels is er al flink gedoneerd voor de locatie die we willen realiseren. Je begrijpt vast dat er heel veel geld voor nodig is. Het begin is er!

Heel hartelijk dank en ga zo door! Met elkaar komen we er wel.

Marijke en Brechtje

Marijke heeft op de avond van de lezing van Erwin aandacht gevraagd voor haar situatie. Op 15 oktober word ik geopereerd en krijg ik een nieuwe knie. Ik ga hiervoor naar Spanje, omdat je daar nog in het ziekenhuis kan blijven na de operatie tot je ver genoeg bent om te gaan revalideren. Daarna mag ik 3 weken in een zorghotel verblijven en revalideren. Als het goed is kan ik daarna zonder krukken weer naar huis!

Hier in Nederland sta je 24 uur na de operatie weer op straat en kun je het lekker verder zelf uitzoeken.

Omdat ik alleen woon had ik daar niet zo’n zin in. De verzekering vergoedt alles, tot mijn verbazing, dus hoe fijn is dat.

Ik heb gevraagd aan de mensen die er waren die avond van de lezing of, als ze dat wilden, ze de komende tijd aan mij willen denken als iemand die vitaal is, die heerlijk kan wandelen, dansen en springen. Ik visualiseer mezelf ook op die manier en in de loop van mijn leven heb ik dat tijdens diverse operaties en tijden van ziekte al eerder gevraagd aan mensen en het werkt ontzettend goed! Mocht je dit voor mij willen doen, dan ben ik daar heel blij mee!

In de periode van mijn herstel nemen andere leden van het team mijn taken over. Ik zie jullie weer ergens in november of december.

Natascha Dorder

Op donderdagavond 17 oktober a.s. komen Natascha Dorder en Barbara Lens voor een lezing met als titel: ‘Keer terug naar je Magische Leven met Licht op je Schaduw’

Het leven wordt vaak maar ten dele geleefd. Door de druk(te) en de aangeleerde programma’s, zijn we de verbinding met onze nulpunt, onze Ware Kern vaak kwijt geraakt.

We zijn in de aanpassing geschoten, hebben de afleiding als waarheid omarmd en hebben onze echte ik diep weggestopt. Met vele gevolgen. We lopen op een pad dat niet de onze is, we komen steeds weer dezelfde hindernissen tegen, in het ‘gevecht’ tegen onszelf worden we moe en krijgen we soms vage, rare of hele chronische klachten.

Het leven niet leven zoals het werkelijk voor jou bedoeld is, hebben we vaak in de kindertijd al ferm besloten. Het onbegrip over jouw enthousiaste uitspraken of gedrag, jouw blijdschap over dingen die de rest van de familie totaal niet begreep, de spannende reacties soms ook op jou. Allemaal redenen om in de ‘laat maar’ stand te schieten en je over te geven aan wat de rest wel goedkeurt.

Vanavond laten we zien wat het met je doet, als je voortdurend in de aanpassing blijft leven. Je wordt een schaduw van jezelf. Met vele soms onbewuste gevolgen.

Vanavond laten we zien hoe dit te keren is. Hoe je weer in de magie van je eigen leven kunt stappen, werkelijk kunt gaan stralen, door eerst op een eenvoudige manier licht te werpen op je schaduw.

Hoe je het goud in jezelf weer kunt gaan ontdekken, je kern weer kunt omarmen, veel meer plezier en gezondheid kunt creëren, door je te bevrijden van de vaak onbewuste emoties die op je ‘laat maar’ keuze zitten en dus op je Ware Kern.

Wanneer je zichtbaar gaat leven vanuit wie je echt bent, ontstaat er magie. De deksel is van de ketel en alles wie je bent mag stromen. Zomaar voel je het nu al, hoe het is als alles in jou vrij mag stromen…

Schaamteloos stralen vanuit het Goud in jou. Dan begint het leven pas echt. Je beweegt van angsten en onzekerheden, naar moed, kansen en mogelijkheden die je eerder niet (meer) aandurfde te gaan.

Licht op je Schaduw is volgens ons de voorwaarde om op een totaal ander niveau te gaan (leren) leven.

Met behulp van een Quantum Scan, die start met een stemanalyse, krijg je inzicht in je diepst verborgen emoties, de impact van deze onbewuste emoties op de verschillende lichaamssystemen als je organen, je bloed, je hormonen, je huid. Ineens begrijp je de werkelijke veroorzakers van je blokkades, je terugkerende patronen, je klachten en kan je veel gerichter aan de slag!

lezing Natascha.17102024

Daarnaast biedt de Quantumscan de mogelijkheid om deze vaak stevig vastzittende emoties op een ontspannen manier vrij en stromend te maken. Je hebt geen zware sessies nodig om te praten over van alles dat in je leven gebeurt is. Integendeel.

Tijdens deze lezing laten we zien dat het vanuit het Quantum Veld en het gedachtengoed dat alles energie, frequenties en vibraties is, je dus ook op een zeer ontspannen manier Licht krijgt op je onbewuste emoties, ze kunt harmoniseren, omkeren of wat er dan ook nodig is om zo tot je Ware Kern terug te keren.

De magie van het Quantum veld wordt met de Quantum Scan zichtbaar op vele gebieden.

Zo gaan kinderen met autisme ineens naar een ander level van leven. Veel meer in de ontspanning, motoriek verandert, communicatie vorm verandert.

We zagen ernstige bloedvergiftiging veel sneller herstellen.

Shock en trauma veel sneller weer stromen.

Rare, Vage en Chronische klachten worden met behulp van de Quantum Scan ook op een ander niveau begrepen waardoor andere oplossingsrichtingen helder worden en met de Quantum Scan het werkelijke herstel opgestart kan worden.

Maar ook andere levenssituaties kunnen veel meer in stroming gebracht worden waardoor het leven weer magisch wordt. Rechtszaken, relaties, werk, harmonie in huis en gezin. Je kunt het zo gek niet bedenken als je de magie van het Quantum Veld en je Ware Kern weer omarmd hebt.

Barbara en Natascha hebben in hun werk onder andere als ‘stenenvrouw’, transformatie coach en bioresonantie therapeute altijd het verlangen om de cliënten met wie ze werken naar het hoogst mogelijke niveau te helpen groeien waar ze kunnen stralen, zich goed voelen en zichtbaar zichzelf durven te zijn. De ontdekking van de Quantum Scan en de zeer uitgebreide stem en body analyse heeft het werk voor hen nog mooier en effectiever gemaakt. Of eerlijk gezegd het is magisch geworden.

Natascha Dorder en Barbara Lens, twee eigenwijze ondernemende vrouwen die je graag willen laten stralen op alle levels in het leven en dit graag op een krachtige en eenvoudige manier willen aanbieden, zodat er tijd genoeg over is om heerlijk te genieten. Barbara, krachtig in onder andere edelstenen, Feng Shui, culturen, numerologie. Natascha, krachtig in onder andere celgezondheid bij lastige onbegrepen klachten.

Praktische informatie lezing Natascha Dorder en Barbara Lens

Datum : donderdag 17 oktober 2024; zet deze datum vast in je agenda

Plaats : Warmoes, Historische Tuinderij Lent, Griftdijk Noord 11, 6663 AA Nijmegen, Netherlands

Tijd : 19.15u inloop; start lezing 19.30u; einde 22.00u

Bijdrage : € 15,00  (+ € 0,80 servicekosten + € 0,35 transactiekosten)

Aanmelden : voor deze speciale lezing hebben we ‘betalen op voorhand’ ingesteld.  Dit kan via deze betaallink HIPSY.

Germa de Jong

Op donderdagavond 14 november a.s. komt Germa de Jong voor een lezing met als titel: ‘Wakker zijn in de nacht – een helende benadering van slapeloosheid’

Germa de Jong – ook wel De Nachtsjamaan – zet in deze lezing eerst verschillende invalshoeken waarmee slapeloosheid behandeld wordt op een rijtje.

Daarna zet ze daar een andere, positieve en holistische benadering naast: slapeloosheid als signaal van de ziel.

Vragen als:

  • Hoe kun je juist de stilte van de nacht en de wijsheid van je dromen benutten om te leren luisteren naar dat wat je wakker schudt?”
  • “Kun je je wakkere nachten gebruiken voor zelfonderzoek en groei?” en
  • “Hoe zorg je dan dat je niet uitgeput raakt?”

nemen je mee op onderzoek in de donkerte van de nacht, of je nu wel of niet een ‘goede slaper’ bent, worden gesteld en de aanwezigen gaan samen op zoek naar antwoorden.

Ook neemt Germa je mee in persoonlijke ervaringen.

Slapeloosheid is een signaal van de ziel, geen probleem dat zo snel mogelijk opgelost moet worden

De deelnemer krijgt handvatten om piekermomenten in de nacht om te buigen naar zelfonderzoek en verdieping.

Wie is De Nachtsjamaan? Germa de Jong is ITIP-geregistreerd coach, focusbegeleider, droombegeleider en beeldend therapeut. Na een actief leven met een ideële onderneming, heeft haar eigen slapeloosheid haar gedwongen naar binnen te keren en een nieuwe richting in te slaan. Het onderbewuste is altijd haar werkveld is geweest. Ze voelt zich thuis in beelden, spel, verbeelding en dromen alsook in meditatie en lichaamswerk. Zij onthullen boodschappen van de ziel. Met deze middelen begeleidt ze mensen die worstelen met hun slaap naar inzicht en verlichting. En helpt ze ook om hun dromen te duiden.

Praktische informatie lezing Germa de Jong

Datum : donderdag 14 november 2024; zet deze datum vast in je agenda

Plaats : Warmoes, Historische Tuinderij Lent, Griftdijk Noord 11, 6663 AA Nijmegen, Netherlands

Tijd : 19.15u inloop; start lezing 19.30u; einde 22.00u

Bijdrage : € 15,00  (+ € 0,80 servicekosten + € 0,35 transactiekosten)

Aanmelden : voor deze speciale lezing hebben we ‘betalen op voorhand’ ingesteld.  Dit kan via deze betaallink HIPSY.

logo-nwe kleur