Alchemie van Goud

Investeer in Goud en andere – digitale – assets

Blog: Financiële gezondheid, cruciaal in deze tijd - door Mordechai Krispijn

Hoor jij ze ook weleens? De absolute doom-denkers? “En wat nou ALS de Euro valt?” “En wat nou ALS de elektriciteit voor een paar maanden uitvalt?” “En wat A:S de Bitcoin wordt verboden?” Misschien allemaal best terechte vragen hoor, maar wat… [LEES VERDER]

Iedereen voelt het deze tijd in de portemonnee.

Het effect van de inflatie: de boodschappen zijn zeker 10% duurder geworden (en dat is aan de lage kant geformuleerd).

Maar wat te denken van je spaargeld/vermogen?

Als je nu 1000 euro spaargeld hebt, kan dat volgend jaar nog steeds zo zijn (als je het extra geld niet nodig had voor de boodschappen tenminste).

Wat daarmee verborgen blijft, is dat die 1000 euro volgend jaar 10% minder waard is. Dus na 10 jaar is het spaargeld nog steeds 1000 euro, maar je kunt er nog geen brood van kopen. In feite is het dus op, verdampt, niets meer waard.

Lezing "Het zelfgenezend vermogen activeren met meridiaantherapie" door Erwin Zeydner:

"Erg duidelijk en informatief. Wij waren onder de indruk! Veel ruimte voor vragen en een goede sfeer. Voor ons was dat de eerste lezing en we vonden het erg interessant! Dank je wel daarvoor!!"- Jan (26-09-2024)

Daarnaast worden de belast(ing)en steeds hoger.

Is het niet de hoogste tijd om in beweging te komen en iets anders te gaan doen met je (spaar-)geld dan je tot nu toe gedaan hebt?

Ik zie je bijna denken: ja, maar wat dan en hoe dan? Misschien word je er alleen maar heel zenuwachtig van? Heb je de neiging om ter plekke te bevriezen of hard weg te lopen?

Nou, ik kan je geruststellen: hier op deze plek is er een mogelijkheid om te leren over investeren.

Investeren? Wat is dat eigenlijk?

### Waarom investeren in GOUD?

Goud is al minstens 5000 jaar symbool van rijkdom en stabiliteit en wordt daarom als ruilmiddel gebruikt in de vorm van gouden munten (denk eens aan onze eigen ‘Gulden’ in Nederland, dat stamt van het woord ‘Goud’.

Als het geld steeds minder waard wordt, wordt Goud juist steeds meer waard. Geld wordt bijgedrukt. Hoe meer ervan is hoe minder het waard is. Goud wordt sinds een paar jaar aangekocht door alle banken en landen, én door heel veel particulieren, en wordt dus steeds meer waard, want schaarser.

Wat Goud biedt:

**Bescherming tegen inflatie**: In tijden van hoge inflatie behoudt goud zijn intrinsieke waarde, waardoor het een betrouwbare hedge is tegen devaluatie van fiatgeld.

**Economische onzekerheid**: In turbulente economische tijden fungeert goud als een veilige haven, een rots in de branding te midden van financiële stormen.

**Diversificatie**: Goud biedt diversificatie in je portefeuille, waardoor je risico’s spreidt en veerkracht opbouwt tegen marktvolatiliteit.

### Waarom digitale assets?

Digitale assets, zoals crypto’s en NFT’s , vertegenwoordigen een evolutie in de financiële wereld. Hier is waarom ze opvallen: 

**Decentralisatie**: Cryptocurrencies opereren buiten de traditionele financiële instellingen, waardoor ze minder vatbaar zijn voor politieke en economische manipulatie; je bent zelf verantwoordelijk en je handelt direct met anderen zonder tussenkomst van instellingen die overal een graantje van meepikken

**Groeipotentieel**: Terwijl de wereld evolueert naar een meer digitale toekomst, groeit de acceptatie en adoptie van cryptocurrencies, wat kan leiden tot aanzienlijke waardegroei.

**Toegankelijkheid**: Digitale assets bieden een unieke kans voor wereldwijde participatie in financiële markten, zonder de beperkingen van traditionele grenzen en valuta.

Lezing "Het zelfgenezend vermogen activeren met meridiaantherapie" door Erwin Zeydner:

"Erg duidelijk en informatief. Wij waren onder de indruk! Veel ruimte voor vragen en een goede sfeer. Voor ons was dat de eerste lezing en we vonden het erg interessant! Dank je wel daarvoor!!"- Jan (26-09-2024)

Waarom geef ik dit webinar, samen met Mordechai Krispijn?

Ik ervaar het als mijn missie om mensen te ondersteunen om op financieel gebied bewust te worden en eigen regie te nemen in deze uitdagende economische tijden.

Wij willen je helpen om financiële veerkracht op te bouwen je vermogen te beschermen tegen verarming door inflatie en de stijgende kosten, en naar een toekomst van welvaart en zekerheid.

 
LET OP: Wij zijn geen financieel adviseurs, wij hebben zelf een positieve ervaring met deze vorm van investeren en die ervaring willen we met je delen.
#### Ontdek de Toekomst van Financiële Vrijheid

Nu is het moment om actie te ondernemen. Ontdek de mogelijkheden van investeren in goud en digitale assets en neem de controle over je financiële toekomst.

·       Doe mee met ons groeiende netwerk van  investeerders die streven naar welvaart en vrijheid.

·       We vormen een krachtige community van mensen die elkaar  ondersteunen.

·       Je stapt al in voor een heel laag bedrag.

·       Je leert veel over de wereld van investeren, waardoor je je weg erin gaat vinden door vele gratis trainingen.

Investeer in goud. Investeer in digitale assets. Investeer in jezelf.

Heb je vragen? Mail naar team@alchemievangoud.nl

De Alchemie van Goud steunt Het Heelhuis Lent